Direcció

Isabel Mantecón Vallejo, directora des del setembre del 2013 fins a lactualitat

ISA4
És llicenciada en Direcció Coral pel Conservatori Superior de Música del País Basc – Musikene amb el professor Gabriel Baltes, llicenciada en Bioquímica per la Universitat del País Basc i titulada en piano pel Conservatori Municipal de Leioa. Comença la seva formació com directora als cursos de direcció de la Federació de Cors d’Euskalherria i completa la seva formació en cursos i seminaris amb professors com F. Bernius, J. Duijck, M. Brewer, T. Brooks, C. Marchand, P. Cao i R. King. A més a més ha participat en diversos seminaris dedicats als cors infantils i juvenils. Ee 1998 forma part del Cor Juvenil Europeu i el 2002 del Cor COACE.

 Durant 8 anys ha estat directora de l'Orfeo Txiki (cor infantil) de l’Orfeó Donostiarra i fins al 2013 ha treballat la l’Escola de Música de Pasaia com a responsable del departament de cant i cor i dirigint els cors infantils (Pasaia txiki i Pasaitxo), Pasaia Gaztea (juvenil) i Pasaia Abesbatza. És professora de direcció a aquest centre i a tallers d’estiu així com jurat en concursos nacionals. També ha impartit seminaris per cors infantils pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) i la federació de cors infantils d'Alaba i ha sigut professora de direcció al curs de direcció de la Federació de Cors d’Euskalherria.

Actualment treballa a l’Escola de Música de Llinars del Vallès, l’Escola de Música de Sant Cugat i l’Escola de Música de La Garriga, on dirigeix diferents formacions corals. També és directora de la Coral Crescendo de Sant Feliu de Llobregat.

Directors anteriors

Anna Valls Puig, directora des del setembre de 2012 fins al juny de 2013.

Carles Valls Pons, director des del gener de 2011 fins el juny del 2012.

Damián Moragas, director des del febrer de 2009 fins el desembre del 2010.

Marta Rodoreda i Pujantell, directora des de l'octubre de 2003 i fins el febrer del 2009.

Víctor Boix Bellido, ajudant de direcció des del curs 2006-2007 fins el 2009.

Francesca Ribas Prats, ajudant de direcció entre octubre de 2003 i juny de 2004.