divendres, 12 de novembre de 2010

Concert i taller amb dues corals argentinesAquest mes de novembre es troben de gira per Europa les corals argentines Vocalrisando i Boca a Boca, que fan de l’humor, la música i el teatre un espectacle divertit i molt interessant.
L’últim cap de setmana de novembre la Coral Crescendo organitza conjuntament amb aquestes corals un concert i també un taller de cant teatralitzat, obert a tothom que hi vulgui participar.

El concert serà el divendres dia 26 de novembre a les 21 h. a l’auditori del Palau Falguera, la Coral Crescendo us oferirà una petita selecció del treball que estem preparant per aquest curs i el plat fort vindrà de la ma de les corals Vocalrisando i Boca a Boca, en la que serà la única actuació que faran a Catalunya.
Les entrades estan, com sempre, a la venda a la secretaria de l’Ateneu Santfeliuenc, (C/ Vidal i Ribas, 25), a partir de la mateixa setmana del concert. Us recomanem que no espereu a última hora.

El Taller de Cant Teatralitzat, serà l’endemà 27 de novembre a les 11 del matí i fins a les 13.30 a l’Ateneu Santfeliuenc.
Us podeu inscriure a la secretaria de l'Ateneu. Per a més informació, feu clic en aquest enllaç.