dimecres, 1 d’octubre del 2003

Direcció de la coral

Damián Moragas (Director des del febrer del 2009)

Damián Moragas neix a Buenos Aires, Argentina, el desembre de 1977.
És Llicenciat en Música (Conservatorio Juán José Castro de Buenos Aires) i diplomat en Gestió Educativa (Facultad Lationamericana de Ciencias Sociales - FLACSO).

Ha estudiat Direcció coral amb Néstor Zadoff, Antonio Russo, Néstor Andrenacci, i Vilma Gorini de Teseo. Ha estat director del "Coro de Jóvenes de Ramos Mejía", "Coro del Conservatorio de Música de la Municipalidad de Vicente López", "Coros de Niños y Padres del Colegio Holy Cross".

Ha estat cantaire al "Coro Nacional de Jóvenes de Argentina". D'aleshores ençà és cantaire de la coral Cantiga de Lluïsos de Gràcia.

Actualment és director de la Coral Crescendo de Sant Feliu de Llobregat i del Cor Tessàlia. Fa estudis de musicologia a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on, a més, estudia cant amb la professora Margarida Natividade.

Marta Rodoreda i Pujantell (Directora oct. 2003- feb. 2009)
Marta Rodoreda neix a Barcelona el maig de 1977.

Ha estudiat Magisteri Musical a la UAB, Grau Mig de violí i Elemental de piano. Ha estudiat direcció coral als cursos de Vilafranca, FCEC, UAB i Lluïsos de Gràcia. Ha estat directora de Coloraines, coral infantil de l'Orfeó Gracienc, del Cor Jove Torxa i del Cor de Joves de l'Orfeó Gracienc, i ha estat cantaire del Cor de Joves i de l'Orfeó Gracienc des del 1990 fins el 2001. D'aleshores ençà és cantaire de la coral Cantiga de Lluïsos de Gràcia.

Actualment combina la tasca docent de mestra d'Educació Musical i formadora amb la de direcció coral: és directora de la Coral Crescendo de Sant Feliu de Llobregat i de la coral infantil El Virolet de Lluïsos de Gràcia.

Ha estat membre de l'Equip Tècnic del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.
Francesca Ribas i Prats (Ajudant de direcció durant els dos primers cursos i el projecte Charpentier)

Francesca Ribas neix a Sant Feliu de Llobregat el maig de 1976.

Ha estudiat Grau Elemental de Piano a l'escola municipal de música de Sant Feliu i ha fet diversos cursos de direcció coral (nivell 1 i 2 dels cursos organitzats per la Federació Catalana d'Entitats Corals i nivells 2 i 3 dels Lluïsos de Gràcia). És cantaire de la coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia des de 1999.

Actualment combina la seva feina amb tasques de direcció coral: és directora de la coral infantil El Virolet dels Lluïsos de Gràcia i ajudant de direcció de la Coral Crescendo de Sant Feliu de Llobregat.
Víctor Boix Bellido (Ajudant de direcció des del curs 2006-2007)

Víctor Boix neix a Sant Feliu de Llobregat l'abril del 1980.

Ha estudiat Grau Mitjà de saxòfon al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i actualment estudia composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya. Ha fet cursos de direcció coral i ha estat cantaire de diverses corals.